Antena Meniu Search
x

Video 15 județe, sub cod galben de vreme severă până la noapte. Meteorologii anunță vânt puternic în Banat, Crișana și la munte

Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de vânt puternic. Alerta meteo a intrat în vigoare astăzi, la ora 10.00, și este valabilă până miercuri, la ora 3.00.

de Redactia Observator

la 31.10.2023, 10:43

Avertizarea ANM vizează 15 județe.

Astfel, în intervalul marți, ora 10.00 - miercuri, ora 3.00, vântul va avea intensificări în Banat și în Crișana, precum și în Carpații Occidentali și în Carpații Meridionali cu viteze în general de 55...65 km/h. La altitudini de peste 1700 m, vor fi rafale de 80...100 km/h.

Județele vizate sunt: Brașov, Prahova, Dâmbovița, Argeș, Vâlcea, Mehedinți, Gorj, Sibiu, Alba, Cluj, Bihor, Arad, Timiș, Caraș-Severin și Hunedoara.

Vântul va avea intensificări temporare și în Moldova, cu viteze în general de 45...50 km/h. În jumătatea nord-vestică a teritoriului vor fi averse însoțite de descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15...20 l/mp.

Pe acelaşi subiect

Harta județelor afectate de codul galben

meteoromania.ro

Vreme caldă în București, cu maxime de 26 grade Celsius

Meteorologii anunță vreme deosebit de caldă pentru această perioadă în Bucureşti, cu temperaturi maxime de până la 26 grade Celsius. În intervalul marți, ora 10.00 - miercuri, ora 3.00, vremea va fi deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin în primele ore, apoi se va înnora treptat. Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul a 26 de grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Vremea » 15 județe, sub cod galben de vreme severă până la noapte. Meteorologii anunță vânt puternic în Banat, Crișana și la munte