Antena Meniu Search
x

Alertă meteo: Cod galben de vânt și viscol, valabil pentru sud-estul țării până marți

 Administrația Națională de Meteorologie a emis un avertisment cod galben de intensificări ale vântului, ninsori viscolite, valabil în sud-estul țării în intervalul 28 februarie, ora 06:00 – 1 martie, ora 10.

de Redactia Observator

la 27.02.2022, 10:27

Alertă meteo: Cod galben de vânt și viscol, valabil pentru sud-estul țării până marți - Shutterstock

În intervalul menționat, în sud-estul țării, temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală în general de 55…65 km/h și local va fi viscol.

Vreme rece pentru această perioadă

Se va depune strat de zăpadă, mai consistent în Dobrogea continentală. Pe litoral și în deltă precipitațiile vor fi mixte, iar rafalele vor depăși 70 km/h.

Până la mijlocul săptămânii, în jumătatea de est a țării și la munte, temporar va ninge, iar vremea va fi rece pentru această perioadă.

În Capitală, vremea va fi închisă şi se va răci. Temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ninsoare și este posibil să se depună strat de zăpadă de 1...3 cm. Vântul va sufla moderat, cu intensificări pe parcursul zilei de luni (28 februarie) când la rafală vor fi viteze în general de 50....55 km/h. Temperatura maximă va fi de 2...3 grade, iar cea minimă de -1...0 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Alertă meteo: Cod galben de vânt și viscol, valabil pentru sud-estul țării până marți