Antena Meniu Search
x

Alertă meteo de ninsori în Banat și la munte. În Moldova sunt anunțate ploi

ANM a emis duminică o nouă informare, care anunță ploi în Moldova și ninsori în sudul și vestul Banatului. La munte continuă să ningă și se anunță viscol.

de Redactia Observator

la 12.12.2021, 09:55

Alerte meteo de ninsori în Banat și la munte. În Moldova sunt anunțate ploi
Alerte meteo de ninsori în Banat și la munte. În Moldova sunt anunțate ploi - Shutterstock

Informarea meteo anunță ploi, ninsori moderate cantitativ și intensificări ale vântului duminică între orele 9.30 – 18.00. Vor fi precipitații, local moderate cantitativ (15...20 l/mp), sub formă de ploaie în Moldova și predominant sub formă de ninsoare în sudul și vestul Banatului.

În nordul Carpaților Orientali, iar până spre orele amiezii și în Carpații Meridionali, la altitudini de peste 1700 m va continua să ningă.

Temporar vântul va avea intensificări în regiunile vestice și la munte, cu viteze în general de 50...55 km/h, mai mari pe creste, viscolind ninsoarea.

Vremea în Capitală: înnorări și vânt slab

Prognoza specială pentru București arată că duminică cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab. Temperatura maximă se va situa în jurul a 13 grade.

Conform prognozei speciale pentru București, duminică între orele 9.30 – 18.00 cerul va avea unele înnorări, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va realiza în primele ore ale intervalului și se va situa în jurul valorii de 13 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Alertă meteo de ninsori în Banat și la munte. În Moldova sunt anunțate ploi