Antena Meniu Search
x

ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Va fi mai frig decât este normal în această perioadă

Administraţia Naţională de Meteorologie a actualizat prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 21 noiembrie - 18 decembrie 2023. Potrivit specialiștilor, vremea va fi schimbătoare în întreaga țară.

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 10:42

Harta temperaturilor în Europa
- Observator

Adminstrația Națională de Meteorologie anunță temperaturi mai coborâte decât cele obişnuite, pentru sfârşitul lunii noiembrie şi pentru primele zece zile din decembrie.

Prognoza meteo 21 – 27 noiembrie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile sudice și local în cele centrale, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Regimul pluviometric va fi local excedentar în regiunile sud-vestice, nordice, precum și în extremitatea de est a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 27 noiembrie 2023 – 4 decembrie 2023

Pe acelaşi subiect

Temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări, dar cu o abatere termică negativă ușor mai accentuată în zonele montane.

Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în extremitatea de sud și de sud-est a țării, precum și în regiunile centrale, dar mai ales zonele montane, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 4 decembrie – 11 decembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

Vremea 11 – 18 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor avea o tendință ușor deficitară în toate regiunile, au precizat meteorologii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » ANM a actualizat prognoza meteo pe patru săptămâni. Va fi mai frig decât este normal în această perioadă