Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Galerie foto ANM a extins şi prelungit codul galben de ploi torenţiale. Vreme severă în Bucureşti şi 20 de judeţe, până la noapte

Meteorologii au extins şi prelungit codul galben de ploi torenţiale pentru Bucureşti şi 20 de judeţe. De asemenea, până mâine, la ora 12.00, este valabilă o informare de ploi în toată ţara. 

de Redactia Observator

la 11.09.2024 , 10:23

ANM anunţă ploi şi vijelii în toată ţara, până joi dimineaţă. 

Potrivit informării meteorologice, aflată în vigoare până joi, 12 septembrie, la ora 10.00, temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar noaptea aria ploilor se va restrânge către estul și nord-estul teritoriului. Vor fi mai ales averse, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi local de 10...20 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp.

Vreme severă în Capitală şi 20 de judeţe, până la noapte

Articolul continuă după reclamă

COD GALBEN

Pe acelaşi subiect

Interval de valabilitate: 11 septembrie, ora 10 – 11 septembrie, ora 23

Fenomene vizate: instabilitate atmosferică, averse însemnate cantitativ

În intervalul menționat, în Dobrogea, cea mai mare parte a Munteniei, jumătatea de sud a Moldovei, estul și sud-estul Transilvaniei și nord-estul Olteniei vor fi perioade cu averse torențiale, local însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 20...25 l/mp și izolat de peste 40...50 l/mp.

Harta județelor afectate de codul galben de vreme severă

meteoromania.ro

Sunt sub cod galben județele: Harghita, Covasna, Brașov, Sibiu, Vâlcea, Argeș, Dâmbovița, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Călărași, Ialomița, Constanța, Tulcea, Buzău, Brăila, Galați, Vrancea, Bacău, Vaslui și Bucureștiul.

Prognoză specială pentru Bucureşti

Intervalul 11 septembrie, ora 10:00 - 12 septembrie, ora 10:00

Vremea se va răcori. Cerul va fi mai mult noros și vor fi perioade cu averse (în general 15...20 l/mp) și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă va fi de 14...16 grade. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se par prea stricte regulile impuse pentru uniforma elevilor?
Observator » Vremea » ANM a extins şi prelungit codul galben de ploi torenţiale. Vreme severă în Bucureşti şi 20 de judeţe, până la noapte