Antena Meniu Search
x

ANM a emis o nouă alertă meteo de vreme severă. Cod Galben de ninsori şi viscol în mai multe judeţe

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o nouă alertă meteo de vreme severă. Este vorba despre o avertizare cod galben de ninsori şi viscol, emisă pentru zona Moldovei.

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o nouă alertă meteo de vreme severă. Este vorba despre o avertizare cod galben de ninsori şi viscol, emisă pentru zona Moldovei.

Meteorologii ANM au emis o alertă meteo de ninsori şi viscol pentru Moldova. 

Interval de valabilitate: 10 ianuarie, ora 22.00 - 11 ianuarie, ora 12.00

Fenomene vizate: viscol, strat consistent de zăpadă.

Zone afectate: județele Buzău, Vrancea, Galați, Vaslui, Bacău, Neamț și Iași.

Meteorologii ANM au emis o alertă meteo de ninsori şi viscol pentru Moldova

În județele menționate, în cursul nopții de joi spre vineri și în dimineața zilei de vineri vor fi ninsori ce vor depune strat nou de zăpadă consistent, iar vântul se va intensifica, temporar cu rafale de 60...65 km/h, viscolind sau spulberând zăpada și determinând scăderea vizibilității.

Informare meteo de ninsori şi viscol în toată ţara

De asemenea, la această oră, este în vigoare o informare meteo ninsori şi strat nou de zăpadă, alertă valabilă până vineri, la ora 12.00.

Vor fi perioade cu precipitații, predominant ninsori, în toate regiunile și se va depune strat nou de zăpadă local mai consistent, în special în Moldova.

Şi în Capitală a nins în cursul nopţii, iar meteorologii spun că stratul de zăpadă ar putea să ajungă la 16 centimetri sau chiar mai mult în unele zone.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Vremea » ANM a emis o nouă alertă meteo de vreme severă. Cod Galben de ninsori şi viscol în mai multe judeţe