Antena Meniu Search
x

Video Bucureştenii au fugit la piscine pentru a scăpa de o nouă zi de foc. Temperaturile au ajuns la peste 35 de grade la umbră

România a fost colorată şi vineri în portocaliu şi galben. În Capitală temperaturile au ajuns la peste 35 de grade Celsius la umbră. Evident, temperaturile resimţite sunt mult mai mari, chiar şi cu 10 grade în plus, aşa că toată lumea a căutat locuri în care să se răcorească. Mall-urile, locurile cu umbră din parcuri şi în special piscinele.

Mădălina Chiţac
de Mădălina Chiţac

la 25.06.2021, 16:50

Vezi și

Foarte mulţi bucureşteni au mers la piscină ca să se răcorească şi au la dispoziţie mai multe astfel de locuri. Oamenii au făcut baie, au avut parte de o atmosferă de vacanţă. Cei care au venit nu doar s-au răcorit, ci au servit şi o băutură cu gheaţă. Cei care au vrut să stea la soare au avut la dispoziţie o zonă cu nisip unde sunt mai multe şezlonguri, dar şi umbrele.

Pentru un adult, preţul unui bilet este de 100 de lei, iar pentru un copil de 80 de lei. Reprezentanţii sugerează că cel mai bine biletele ar trebui să fie cumpărate online, pentru a evita cozile. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Bucureştenii au fugit la piscine pentru a scăpa de o nouă zi de foc. Temperaturile au ajuns la peste 35 de grade la umbră