Antena Meniu Search
x

Cod galben de ploi, vijelii și grindină în aproape toată ţara. Avertizarea este valabilă şi pentru Bucureşti

O nouă alertă meteo a fost emisă miercuri de ANM. De la ora 12.00 intră în vigoare o atenționare Cod galben de ploi și vijelii pentru aproape toate județele țării.

de Redactia Observator

la 27.04.2022, 10:14

Cod galben de ploi, vijelii și grindină în aproape toată ţara. Avertizarea este valabilă şi pentru Bucureşti - Shutterstock/ANM

De miercuri, ora 12.00, și până joi la ora 23.00, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată în cea mai mare parte a țării. Vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și pe alocuri intensificări ale vântului, vijelii și grindină.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp și izolat 40...60 l/mp. Este vizată toată țara, cu excepția județelor Constanța și Tulcea.

Bucureştiul, sub cod galben 

Meteorologii au emis, miercuri, prognoza specială pentru Bucureşti, avertizând că de miercuri până joi seara vor fi perioade cu ploi torenţiale, descărcări electrice şi vijelii. Temperatura minimă coboară la 10 grade.

În intervalul miercuri ora 12.00 - joi ora 23.00, cerul va prezenta înnorări temporare și începând din seara zilei de miercuri vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin averse, posibil cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor fi în medie de 15...20 l/mp. Temperatura maximă va fi de 24...26 de grade miercuri și se va situa în jurul a 20 de grade joi, iar cea minimă va fi de 10...12 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Declaraţii controversate de la BNR: "Nu vă mai așteptați să vă crească nivelul de trai". Credeţi că noi, statul sau împreună ar trebui să găsim soluţii pentru un trai mai bun?

Observator » Vremea » Cod galben de ploi, vijelii și grindină în aproape toată ţara. Avertizarea este valabilă şi pentru Bucureşti