Antena Meniu Search
x

Video Codul portocaliu de vreme severă a făcut prăpăd în țară. Copaci doborâți de vijelii și case inundate după ploile torențiale

A fost cod portocaliu de vreme rea, ieri, în mai multe judeţe din ţară. În Cluj Napoca ploaia le-a stricat distracţia localnicilor care au mers să sărbătorească de zilele oraşului, iar în trafic copacii rupţi de furtună au făcut şi victime. O femeie de 60 de ani a ajuns la spital după ce şoferul troleibuzului în care se afla a virat brusc pentru a ocoli un arbore care stătea să cadă. În Buzău, mai multe gospodării au fost inundate. 

de Redactia Observator

la 22.05.2023, 07:47

Vezi și

Zilele oraşului Cluj Napoca au fost cu peripeţii în acest an. Ploaia i-a împiedicat pe oameni să se bucure de evenimentele pregătite în oraş. Cei care au vrut totuşi să nu piardă spectacolele au stat sub umbrele. Iar în alte locuri a căzut şi grindină. 

Furtuna a provocat probleme şi în trafic. O femeie de 60 de ani a ajuns la spital după ce şoferul troleibuzului în care se afla a tras brusc de volan ca să evite un arbore care s-a înclinat spre drum. Femeia s-a dezechilibrat şi s-a lovit la cap. Iar pe o altă stradă pompierii au intervenit pentru a lua o ramură de copac căzută pe o maşină. 

Copaci căzuți peste mașini și case inundate în Buzău

Şi în Buzău furtuna a doborât mai mulţi copaci peste trei maşini dintr-o parcare, iar în satul Dâmbroca mai multe case au fost inundate. 

Au fost probleme şi pe calea ferată din cauza vremii.

Pe linia dintre Ilfov şi Dâmboviţa, între localităţile Periş şi Dârza, un tren a avut întârziere după ce mai mulţi copaci au fost doborâţi de vânt şi au rupt un fir de curent. Garnitura care trebuia să meargă spre Buzău şi-a reluat circulaţia după 82 de minute de întârziere. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Codul portocaliu de vreme severă a făcut prăpăd în țară. Copaci doborâți de vijelii și case inundate după ploile torențiale