Antena Meniu Search
x

Video ''Este prăpăd!'' Iadul s-a dezlănţuit în zeci de localități: A dat cu piatră cât oul de prepeliţă, vântul a măturat totul în cale

Este alertă într-o localitate din Iaşi, după ce un bărbat a fost luat de viitură, ieri, şi nu a mai fost găsit. 
Nu a fost singurul loc afectat de vremea rea. Jumătate din ţară a fost sub cod galben, iar în multe locuri s-au emis alerte de grindină, ploi torenţiale şi vijelii. Au căzut copaci, mai multe imobile au rămas fără curent electric, iar circulaţia rutieră a fost îngreunată după ce vântul puternic a măturat zeci de localități. 

de Redactia Observator

la 14.05.2022, 12:37

Vezi și

Imaginile sunt filmate în comuna Schitu Duca din județul Iași. 

''E prăpăd! Mai are oleacă şi ajunge la colacul fântânii!''

Un bărbat a fost luat de viitură şi nu a mai fost găsit

După ce a început ploaia şi în zonă s-au adunat mari cantități de apă, un căruțaș ar fi fost luat de viitură cu tot cu cei doi cai. Poliţiştii au găsit la fața locului un cal viu şi unul mort, însă bărbatul dispăruse. Căutările au fost sistate după lăsara întunericului şi vor fi reluate azi.

Pe acelaşi subiect

Iaşiul a fost unul dintre cele 18 judeţe afectate, ieri, de vremea rea. A dat cu piatră, iar din cauza vijeliei mai mulţi copaci s-au prăbuşit. Mai multe localităţi au rămas fără curent electric. În mai multe locuri a căzut grindină cât oul de prepeliţă. 

În Paşcani, oamenii s-au temut că gheaţa le sparge tabla de pe case, iar un pasaj a fost inundat. A fost afectat şi municipiul Iaşi, unde mulţi copaci au fost doborâţi de vânt. Un arbore a căzut peste cablurile de tramvai, fiind afectată circulaţia în centrul oraşului. 

Şi judeţul Neamţ a fost sub cod portocaliu de vreme rea. Iar drumul care leagă Piatra Neamț de Vaslui a fost blocat de copaci doborâți în zona Dealul Mărului. Au intervenit imediat pompierii nemţeni, care au degajat şoseaua. Tot ei au curăţat şi o stradă din municipiu, după ce tabla de la balconul unui apartament a fost smulsă de vânt.

Şi Dejul, dar şi localitatile din împrejurimi, au fost lovite de grindină de mari dimensiuni. Oamenii au adunat din grădini bucăţi de gheaţă cât oul de porumbel. Din cauza vremii a fost transmis şi un mesaj RO-ALERT. După repriza de grindină, însă, în oraş a apărut o frumuseţe de curcubeu care a luminat dintr-o dată cerul.

Grindină de mari dimensiuni a căzut şi în mai multe localităţi de lângă Slobozia, judeţul Ialomiţa, unde culturile oamenilor au fost grav afectate.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca marile magazine să fie închise în weekend?

Observator » Vremea » ''Este prăpăd!'' Iadul s-a dezlănţuit în zeci de localități: A dat cu piatră cât oul de prepeliţă, vântul a măturat totul în cale