Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 14 mai 2022. Va fi cald afară, dar sunt așteptate furtuni

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 14 mai 2022.

de Redactia Observator

la 13.05.2022, 14:17

copil cu o umbrelă în ploaie
Vremea 14 mai 2022. Va fi cald afară, dar sunt așteptate furtuni - Shutterstock (imagine ilustrativă)

Vremea va fi caldă pentru această dată, iar în regiunile sudice și în zona montană în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, descărcări electrice, averse ce vor avea și caracter torențial și intensificări de scurtă durată ale vântului, în Muntenia, local în Dobrogea, Oltenia, la munte și izolat în Transilvania și Moldova. Pe suprafețe mici vor fi vijelii și căderi de grindină, iar cantitățile de apă vor depăși 20...30 l/mp. Temperaturile maxime, mai scăzute decât în intervalul anterior, se vor situa între  21 și 32 de grade, iar cele minime între 7 și 17 grade, mai mici în depresiuni spre 4 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi caldă pentru această dată, dar și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, în special după-amiaza și în prima parte a nopții. Temperatura maximă, mai scăzută decât în intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15...16 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 13 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a intervalului local în Carpații Orientali și Meridionali unde vor fi averse, ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vor fi condiții de grindină.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general instabilă și caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare, și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 și 25 de grade iar cele minime între 15 și 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Vremea » Vremea 14 mai 2022. Va fi cald afară, dar sunt așteptate furtuni