Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Momentul în care un copac e rupt de furtuna care a lovit în Brașov (Video)

O puternică furtună a lovit joi orașul Brașov. O înregistrare video amator arată forța vijeliei și surprinde momentul în care un copac e rupt de rafalele de vânt.

de Cristian Toteştean

la 08.08.2019 , 22:15

Copacul rupt de furtuna din Brașov Un copac a fost rupt de furtuna din Brașov, care a lovit joi seară - Facebook/Viviana Costan Moiseanu

O puternică furtună a lovit joi orașul Brașov. O înregistrare video amator arată forța vijeliei și surprinde momentul în care un copac e rupt de rafalele de vânt.

Scena a fost surprinsă joi în centrul orașului Brașov, când o furtună puternică a lovit orașul.

Un copac aflat pe trotuarul unei străzi se înclină amenințător, lovit de rafale. În cele din urmă, o creangă de câțiva metri este ruptă și cade peste un taxi care intra în acel moment în intersecție.

Articolul continuă după reclamă

Înregistrarea video de 30 de secunde a fost postată pe Facebook.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Furtuna din Brașov a adus pagube în mai multe zone din centrul orașului, din cauza grindinei și a rafalelor violente.

Martorii spun că au văzut crengi smulse din copaci, burlane prăbușite, umbrele de la terase răvășite de vijelie. Pe mai multe străzi, unde canalizarea nu a făcut față volumului de apă, s-au produs inundații.

Cristian Toteştean Like
Întrebarea zilei
Sunteţi de acord ca elevii să fie privaţi de telefoane în timpul orelor?
Observator » Vremea » Momentul în care un copac e rupt de furtuna care a lovit în Brașov (Video)