Antena Meniu Search
x

Curs valutar

HARTĂ. Cod galben de furtună în cinci judeţe din ţară, inclusiv pe litoral. Cum va fi vremea în Capitală

Meteorologii au emis, miercuri, o avertizare de tip Cod galben de furtună în Dobrogea și estul Munteniei, până joi dimineață.

de Redactia Observator

la 28.08.2024 , 10:27

În intervalul miercuri, ora 10.00 - joi ora 10.00, în Dobrogea și estul Munteniei vor fi averse, intensificări de scurtă durată ale vântului (viteze în general de 45...55 km/h) și trecător descărcări electrice.

Prin acumulare cantitățile de apă vor fi de 15...25 l/mp și izolat de peste 30...40 l/mp. Astfel de fenomene vor fi pe alocuri și în celelalte zone.

Articolul continuă după reclamă

Vreme instabilă în Capitală, cu ploi temporare

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general instabilă în Capitală, până joi dimineață. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi averse și posibil descărcări electrice.

Conform prognozei speciale emise pentru București, de miercuri până joi vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și temporar vor fi averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă, apropiată de cea normală la această dată, se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 17...19 grade.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunteţi de acord cu sancţiunile drastice introduse odată cu noul an şcolar?
Observator » Vremea » HARTĂ. Cod galben de furtună în cinci judeţe din ţară, inclusiv pe litoral. Cum va fi vremea în Capitală