Antena Meniu Search
x

Iarna se întoarce brusc. Temperaturile vor scădea până la -20 de grade Celsius

În câteva ore, iarna se întoarce brusc şi aduce viscol şi ninsori. De mâine, temperaturile se prăbuşesc de la 15 grade Celsius până la minus 20 de grade, în depresiuni. 

Vezi și

În câteva ore, iarna se întoarce brusc şi aduce viscol şi ninsori. De mâine, temperaturile se prăbuşesc de la 15 grade Celsius până la minus 20 de grade, în depresiuni. 

Iarna se întoarce în forţă după ce ne-a amăgit cu vremea frumoasă din ultimul timp. Finalul de săptămână ne aşteaptă cu ninsori, vânt, dar şi scăderi drastice de temperaturi. Mâine la ora 16 va intra în vigoare un cod galben care va fi valabil până pe 23 februarie, la aceeaşi oră. Acest cod vorbeşte despre intensificări susţinute ale vântului. În Banat, Crişana, Muntenia, Dobrogea şi în sudul şi centrul Moldovei vântul va bate la rafală cu 55.65 km/h şi izolat 70 km/h, iar pe crestele montane va depăşi viteze de 90.100 km/h, viscolind ninsoarea.

Că tot veni vorba de ninsoare, se vor semnala precipitaţii în aproape toată ţara: mixte în Transilvania, ninsoare în zonele montane, acolo unde se va depune strat nou de zãpadã, mai consistent. În Moldova, Dobrogea, Muntenia şi Oltenia, la început vor fi ploi, care se vor transforma treptat în lapoviţã şi ninsoare.

Şi temperaturile sunt în scădere, va fi ger în nordul şi centrul ţării, -20 de grade sunt aşteptate în Estul Transilvaniei.

Nici capitala nu scapă, maine noapte sunt asteptate ninsori slabe, iar sambata de dimineata temometrele pot indica chiar si -8 grade. Vestea buna este ca tot acest episod este de scurta durata iar de luni revenim la normal.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Iarna se întoarce brusc. Temperaturile vor scădea până la -20 de grade Celsius