Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Meteo: O nouă avertizare de vreme rea, emisă de ANM. Cod galben de ploi în sud-estul și centrul României

Administrația Națională de Meteorologie a emis o nouă avertizare de vreme rea. Este vorba despre o avertizare de tipul cod galben de averse. Aceasta este valabilă de duminică până luni în sud-estul și centrul României. Până luni dimineață, vremea se va răci și va ploua slab în Capitală.

de Redactia Observator

la 06.10.2024 , 10:42

Vremea în România. Avertizarea meteo este valabilă de duminică, la ora 10.00, până luni, la ora 8.00.

Vremea în ţară. Prognoza meteo emisă de ANM

În intervalul menționat, în Dobrogea, nordul și nord-estul Munteniei, vestul, centrul și sudul Moldovei și sud-estul extrem al Transilvaniei vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, izolat însoțite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

Articolul continuă după reclamă

Cantitățile de apă vor fi local de 20...30 l/mp și izolat de peste 35...40 l/mp, mai spun meteorologii.

Pe acelaşi subiect

Vremea în România

ANM

Prognoza meteo pentru Bucureşti

Meteorologii anunță că, duminică, vremea se va răci față de ziua precedentă. Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 22 de grade, iar cea minimă va fi de 10...12 grade, au precizat meteorologii. Prognoza specială este valabilă până luni, la ora 8.00.

Temperaturile scad şi cu 10 grade Celsius

De luni, ploile vor bate în retragere şi temperaturile vor începe să crească. Soarele va deveni tot mai generos, iar de la mijlocul săptămânii viitoare vom avea din nou parte de temperaturi de vară, ce vor trece de 25 de grade Celsius.

Vremea va rămâne uşor mai caldă faţă de cea normală şi în a doua jumătate a lunii octombrie. Conform statisticii meteorologilor, temperaturile ar trebui să ajungă la 20 de grade Celsius spre mijlocul lunii şi la 15 grade, spre final.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Vremea » Meteo: O nouă avertizare de vreme rea, emisă de ANM. Cod galben de ploi în sud-estul și centrul României