Antena Meniu Search
x

Video Navă ruptă în două de valuri, în Marea Neagră. Furtunile au lovit cu puterea unui uragan nord-vestul Turciei, cel puțin zece oameni au murit

Cel puţin zece oameni au murit din cauza inundațiilor și ploilor abundente care au lovit nord-vestul Turciei. Alți 11 membri ai echipajului unei nave au fost dați dispăruți, după ce vasul la bordul căruia se aflau s-a scufundat în largul coastei turcești a Mării Negre. Al 12-lea membru a fost găsit mort. 

de Redactia Observator

la 21.11.2023, 10:15

Vezi și

Turcia este de nerecunoscut. Furtunile au lovit cu puterea unui uragan în mai multe zone şi au lăsat în urmă dezastru. Mai multe construcţii şi maşini au fost distruse. Aceste imagini arată cum acoperişul unui bloc se desprinde şi este pur şi simplu luat de vânt. 

O mamă și copilul ei, uciși de furia naturii

Cel puţin 10 persoane au murit în urma furiei naturii. Printre victime se numără o mamă și copilul său. Alte aproximativ 50 de persoane au fost rănite.

Între timp, continuă căutările pentru cei 11 membri ai echipajului unei nave scufundate în districtul Eregli din Turcia, după ce unul dintre ei a fost găsit mort. Salvatorii turci spun că ar fi vorba de bucătarul vasului. Vremea severă a îngreunat însă căutările. 

Nava Kafkametler s-a scufundat duminică, după ce a lovit un dig în afara portului, la aproximativ 200 de kilometri la est de Istanbul. O altă navă, Pallada, s-a rupt în două din cauza vremii. Din fericire, toți cei 13 membri ai echipajului au fost salvați în siguranță. 

Astfel de condiţii meteo nu s-au mai văzut vreodată, spun meteorologii. În estul Turciei, mai multe drumuri au fost închise din cauza ninsorilor puternice. Meteorologii au emis mai multe avertizări de cod galben şi portocaliu pentru şase regiuni.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Navă ruptă în două de valuri, în Marea Neagră. Furtunile au lovit cu puterea unui uragan nord-vestul Turciei, cel puțin zece oameni au murit