Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video O furtună de câteva minute a făcut prăpăd în Bucureşti. A plouat torenţial, cu grindină: mai mulţi copaci, doborâţi

Capitala a fost lovită de o furtună care a făcut prăpăd în doar câteva minute. A plouat torenţial şi a căzut grindină, mai mulţi copaci au fost doborâţi. Vântul a suflat cu putere, rafalele depăşind 60 de kilometri la oră. 

de Redactia Observator

la 10.07.2024 , 18:25

Potrivit ANM, până la ora 18.00 a fost cod galben în municipiul Bucureşti. "Se vor semnala: intensificări ale vântului, vijelie, viteza la rafală de 50…60 km/h, descărcări electrice, grindină, averse ce vor acumula izolat 10 l/mp", a transmis ANM.

În Capitală a plouat torenţial, cu grindină, iar vântul a suflat cu putere, fiind afectaţi copaci. Până la această oră, autorităţile au intervenit în mai multe locaţii din Capitală, unde mai mulţi copaci şi stâlpi au fost doborâţi de rafale. 

Probleme au fost pe Șoseaua Leordeni, Strada Taberei din Popești-Leordeni, Strada Carotei, Splaiul Independenței, Zona Izvor și Strada Caporal Anghelache Ivan. Pe Strada Știrbei Vodă, intersecție cu Calea Plevnei, un copac a căzut pe linia de troleu. Totodată, s-au înregistrat probleme şi pe Strada Munții Ghurghiului, Strada Pucheni, Blvd. Eroii Sanitari, Strada Stoicănești şi Strada Râșnov.

Vezi și

Cod galben şi în Ilfov

De asemenea, a fost în vigoare un cod galben pentru judeţul Ilfov, unde ANM anunţă "intensificări ale vântului, vijelie, viteza la rafală de 50…60 km/h, descărcări electrice, grindină, averse ce vor acumula izolat 10 l/mp".

Mai multe zone din ţată sunt vizate de avertizări nowcasting de furtună, iar în judeţul Galaţi, localităţile Tecuci, Umbrăreşti, Barcea, Drăgăneşti, Iveşti, Movileni şi în judeţul Vrancea, localităţile Suraia, Vânători, Bilieşti este cod portocaliu.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Vremea » O furtună de câteva minute a făcut prăpăd în Bucureşti. A plouat torenţial, cu grindină: mai mulţi copaci, doborâţi