Antena Meniu Search
x

Ploile torențiale au făcut prăpăd în vestul țării

Vijeliile şi ploile torenţiale au făcut prăpăd în mai multe judeţe din ţară. În Arad, o ploaie torenţială a inundat oraşul. Şoferii surprinşi de puhoaie pe stradă au rămas blocaţi în maşini în timp ce nivelul apei trecea de un metru.

de Redactia Observator

la 09.06.2020, 14:20

Vezi și
  • Canalizările nu au mai făcut faţă, străzile au fost inundate.
  • Un şofer a rămas blocat cu maşina într-un pasaj.

În pericol au fost şi zeci de familii din Maramureş după ce pârâul care le traversa satul a crescut brusc şi a ieşit din matcă. Iar pericolul nu a trecut încă. Până mâine dimineaţă 27 de judeţe sunt sub o avertizare de Cod galben de vijelii, grindină şi averse.

O ploaie torenţială care a durat doar 20 de minute a creat haos în Arad. Canalizările nu au mai făcut faţă, iar străzile au fost inundate. Un şofer a rămas blocat cu maşina într-un pasaj unde apa a depăşit un metru.

De teamă, bărbatul s-a urcat pe capotă. De acolo, a chemat pompierii în ajutor. Un alt bărbat s-a trezit cu şuvoiul de apă în autoturism.

Ploile torenţiale au lăsat dezastru în urmă şi în judeţul Mureş. În localitatea Crutuiuşu Mare, puhoaiele au inundat gospodăriile oamenilor. Apele au năvălit pe uliţele satului, după ce un pod s-a înfundat cu aluviuni.

Şuvoaiele au distrus grădinile oamenilor, solariile şi mai multe podeţe din localitate. Pompierii au intervenit cu motopompe pentru a scoate apa din curţi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Ploile torențiale au făcut prăpăd în vestul țării