Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Plouă cu piatră! Doamne fereşte!" Potop în Arad şi Gorj. Vijeliile puternice au doborât zeci de copaci, iar grindina a distrus totul în cale

A fost rupere de nori, ieri, în mai multe zone din ţară. În doar câteva zeci de minute, ploaia torenţială a transformat în lacuri mai multe străzi, după ce canalizările nu au făcut faţă potopului. Rafalele puternice de vânt au doborât zeci de copaci, iar grindina a distrus totul în cale. A plouat şi cu mesaje RO-Alert pentru oameni, care au fost sfătuiţi să se adăpostească de furtuna ce s-a abătut asupra lor. 

de Redactia Observator

la 26.06.2024 , 08:15

O ploaie torenţială, de câteva zeci de minute a făcut prăpăd pe străzile din Arad, iar în doar câteva clipe, din cauza canalizarii vechi, care nu a mai făcut faţă potopului, mai multe zone s-au inundat. În urma furtunii tramvaiele au rămas blocate în mijlocul șuvoaielor, iar vântul puternic a doborât la pământ zeci de copaci. Într-o altă zonă din oraş, grindina a paralizat întreg traficul, iar gospodăriile oamenilor au fost distruse de ploaia cu  gheață. 

Mesaje RO-Alert, după codul portocaliu de furtuni

A plouat şi cu mesaje RO-Alert pentru arădeni, după ce 16 localităţi din judeţ au fost sub cod portocaliu de vijelii, iar cantitatea de precipitaţii căzută a depăşit 30 de litri pe metru pătrat. 

Vezi și

În judeţul Gorj grindina a făcut ravagii, iar cei care au ajuns, pe Transalpina, au fost nevoiți să se adăpostească de urgenţă. Nu mai puţin de zece judeţe s-au aflat sub cod galben de vreme rea.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Sunt pregătite autorităţile să facă faţă potopului care se abate peste România în acest weekend?
Observator » Vremea » "Plouă cu piatră! Doamne fereşte!" Potop în Arad şi Gorj. Vijeliile puternice au doborât zeci de copaci, iar grindina a distrus totul în cale