Antena Meniu Search
x

Prima ninsoare din Bucureşti. Zăpada a început să se depună pe şosele, vântul puternic a doborât mai mulţi copaci

Ninge şi la această oră în Bucureşti, iar zăpada a început să se depună pe şosele. 

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 26.11.2023, 09:29

Vezi și

Pompierii din cadrul Inspectoratului pentru situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în mai multe zone ale Capitalei, pentru îndepărtarea copacilor doborâţi de vântul puternic. Bilanţul instituţiei arată că şase autoturisme au fost avariate.

Conform datelor furnizate de ISU Bucureşti-Ilfov, echipajele de intervenţie au acţionat, până duminică la ora 6:00, pentru îndepărtarea a 12 copaci prăbuşiţi. Şase autoturisme au fost avariate. În urma incidentelor nu au fost raportate victime.

Imagini postate de internauţi pe reţelele de socializare arată că astfel de incidente au avut loc pe strada Baicului, aleea Ciceu şi la intersecţia Victor Ion Popa şi strada Velei. În judeţul Ilfov nu au fost înregistrate intervenţii ca urmare a fenomenelor meteo.

Sâmbătă, meteorologii au emis o avertizare cod galben valabilă pentru intervalul 25 noiembrie, ora 10:00 – 26 noiembrie, ora 18:00, fiind prognozate intensificări ale vântului, viscol, precipitaţii însemnate cantitativ în Capitală şi în zeci de judeţe din zonele de sud şi est ale ţării.

O porțiune a autostrăzii A2 București – Constanța a fost închisă duminică dimineață din cauza viscolului puternic. Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române anunță că circulația rutieră este închisă pe A2 București – Constanța. Este vorba despre tronsonul kilometric 35 -144, între localitățile Fundulea și Fetești.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că femeile din România ar trebui să primească mai mulţi bani decât bărbaţii?

Observator » Vremea » Prima ninsoare din Bucureşti. Zăpada a început să se depună pe şosele, vântul puternic a doborât mai mulţi copaci