Antena Meniu Search
x

Video Prima ninsoare serioasă a dat peste cap traficul din Capitală. Autoritățile intervin cu 400 de utilaje și aproape 20.000 de tone de sare

Ninge şi la această oră în Capitală. Stratul de zăpadă care s-a aşternut a dat peste cap traficul. Cum se circulă la această oră şi cât de pregătite au fost autorităţile?

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 07.12.2023, 20:22

Vezi și

Să tot fie 6-7 ore de când ninge neîncetat în Capitală. Timp în care s-a așternut un strat de aproape 5 centimetri de zăpada apoasă. Sunt zero grade în acest moment, la fel va fi cel mai probabil și în orele următoare, asa spun meteorologii.

Prima ninsoare serioasă a dat peste cap traficul din Capitală

Și tot meteorologii recomandă să fim atenți la gheața care s-ar putea forma. Cum era de așteptat, ninsoarea de astăzi a dat peste cap și traficul din Capitală. 

Iar acum, cand era oricum o oră de vârf pe drumurile din București, abia se circulă pe foarte multe artere. Autoritățile locale au pregătit și mai multe echipaje de deszăpezire, care vor interveni atât ziua cât și noaptea, în funcție de cum va evolua totul.

Sunt 400 de utilaje în total, peste 2000 de angajați și aproape 20.000 de tone de sare, în caz de îngheț. Meteorologii spun că va continua să ningă pe parcursul întregii nopți, mai slab ce-i drept.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Prima ninsoare serioasă a dat peste cap traficul din Capitală. Autoritățile intervin cu 400 de utilaje și aproape 20.000 de tone de sare