Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 17 octombrie 2021. Vreme rece și mohorâtă pe final de săptămână

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 17 octombrie2021. Vremea se va menține rece pentru această dată calendaristică, deși temperaturile vor crește ușor.

de Redactia Observator

la 16.10.2021, 16:49

În noaptea de sâmbătă spre duminică în vestul și nord-vestul țării cerul va fi variabil, dar în rest înnorările vor persista și temporar va mai ploua, pe arii relativ extinse în regiunile sudice și sud-estice și pe arii restrânse în cele estice și centrale. Izolat în sud-estul Munteniei și în Dobrogea, cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade. Pe suprafețe mici se va semnala ceață.

Vremea duminică 17 octombrie 2021

Vremea se va menține mai rece decât în mod obișnuit, deși valorile termice diurne vor fi în creștere față de zilele anterioare. Cerul va fi variabil în vestul și nord-vestul țării și va avea înnorări temporare în rest. Va ploua slab, mai ales în timpul zilei, pe arii restrânse în regiunile sudice și sud-estice și izolat în cele centrale și estice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor situa între 11 și 17 grade, iar cele minime între 0 și 9 grade, cele mai scăzute fiind în depresiuni. Izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări și trecător va ploua slab, mai ales în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 14 grade, iar cea minimă va fi de 6...8 grade.

Vremea la munte

Cerul va avea înnorări, mai persistente pe parcursul zilei când, temporar va ploua slab, îndeosebi în masivele sudice, dar izolat și în rest. Vântul va sufla slab și moderat. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul precedent.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 17 octombrie 2021. Vreme rece și mohorâtă pe final de săptămână