Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 18 noiembrie 2021. Vreme mohorâtă și rece, se anunță lapoviță și ninsori în zonele montane

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 18 noiembrie 2021.

de Redactia Observator

la 17.11.2021, 15:25

În noaptea de miercuri spre joi cerul va fi variabil, local cu nebulozitate joasă persistentă, cu precădere în sudul și estul țării, unde cu totul izolat vor fi condiții pentru ploi slabe sau burniță, iar pe crestele montane posibile precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 5 grade, mai coborâte în depresiunile intramontane spre -8...-6 grade. Spre finalul intervalului în zonele joase de relief pe alocuri se va semnala ceață.

Vremea joi 18 noiembrie 2021

Vremea va fi în general închisă și se va răci ușor în vestul, nordul și centrul țării, unde pe alocuri va ploua. În zona de munte, izolat la început vor fi ploi și lapoviță, iar noaptea mai ales ninsori slabe. În restul teritoriului cerul va fi variabil, mai mult noros din a doua parte a intervalului, când vor fi posibile pe spații mici ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu  intensificări temporare în sud-vest și la munte, în special pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 13 grade, iar cele minime între -1 și 5 grade. Dimineața și noaptea pe arii relativ restrânse se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, mai mult noros noaptea, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 10...11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 2 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi în general închisă, la început în Carpații Occidentali, apoi și în restul masivelor. Pe alocuri, la început vor fi ploi și lapoviță, iar noaptea mai ales ninsori slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în masivele sud-vestice și la altitudini mai mari în restul zonei montane. Valorile termice vor fi în scădere față de ziua precedentă.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări și local vor fi precipitații sub formă de ploaie în partea central-nordică a Europei și în zona Mării Adriatice și a Mării Ionice și ploaie, lapoviță și ninsoare în regiunile nordice. În restul continentului, înnorările vor fi temporare, doar izolat va ploua, iar în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață. Vântul va avea intensificări, local în jumătatea nordică a Europei și în extremitatea de sud-vest și izolat în rest. Temperaturile vor marca o creștere ușoară față de ziua precedentă în țările centrale, iar în rest, nu se vor modifica semnificativ.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 18 noiembrie 2021. Vreme mohorâtă și rece, se anunță lapoviță și ninsori în zonele montane