Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 2 noiembrie 2021. Vreme închisă, cu ploi slabe sau burniță

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 2 noiembrie 2021.

de Redactia Observator

la 01.11.2021, 15:35

În noaptea de luni spre marți în, regiunile extracarpatice, nebulozitatea joasă se va menține și izolat va fi ploaie slabă sau burniță. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, dar se va înnora treptat în regiunile sud-vestice, unde, spre sfârșitul nopții, pe arii restrânse, va crește probabilitatea de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul teritoriului și la munte. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -7 grade în estul Transilvaniei și 11 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, pe spații mici, va fi ceață.

Vremea marți 2 octombrie 2021

Vremea va fi în general închisă. Pe parcursul zilei va ploua în jumătatea de sud-vest a țării și pe arii restrânse în rest, iar noaptea pe spații mici vor fi ploi slabe sau burniță, cu o probabilitate mai mare în est. La altitudini de peste 2000 m se pot semnala și precipitații sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special pe creste, iar temporar și cu viteze mai mici și în Banat, sudul Crișanei, Moldova și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 și 17 grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 2 și 10 grade. În zonele joase de relief, pe arii restrânse se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va fi mai mult noros și, mai ales după-amiaza, trecător va ploua slab. Spre sfârșitul nopții va crește probabilitatea de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 5...6 grade.

Vremea la munte

Cerul va fi mai mult noros și va ploua pe arii extinse în Carpații Occidentali și Meridionali și izolat în Carpații Orientali. La altitudini de peste 2000 m vor fi precipitații și sub formă de lapoviță sau ninsoare. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în zona înaltă.

Cum va fi vremea în Europa

În nord-vestul extrem al Europei și în zonele învecinate bazinului vestic și central al Mării Mediterane, vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua. În restul continentului, vor fi înnorări și local precipitații sub formă de ploaie, iar în zonele de munte și lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în regiunile sudice și pe arii mai restrânse în rest. Temperaturile vor marca o scădere față de ziua precedentă în vestul, centrul, nordul și estul Europei, iar în rest nu se vor modifica semnificativ. În zonele joase de relief, mai ales dimineața, pe suprafețe mici va fi ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 2 noiembrie 2021. Vreme închisă, cu ploi slabe sau burniță