Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo 21 februarie - 21 martie. Cum va fi vremea în prima lună de primăvară

În următoarele patru săptămâni, temperaturile vor fi normale sau se vor situa peste cele normale pentru această perioadă, în întreaga țară, reiese din prognoza Administraţiei Naţionale de Meteorologie pentru perioada 21 februarie - 21 martie.

de Redactia Observator

la 18.02.2022, 09:17

Imagine ilustrativă
Imagine ilustrativă - Shutterstock

Săptămâna 21 – 28 februarie

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval. Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 28 februarie – 7 martie

Temperaturile medii se vor situa peste cele normale pentru această perioadă în regiunile extracarpatice și în vestul și nord-vestul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele specifice pentru acest interval. Cantitățile de precipitații vor fi deficitare în toate regiunile, dar mai ales în cele sud-vestice.

Pe acelaşi subiect

Săptămâna 7 – 14 martie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval în regiunile estice, iar în rest vor fi în general apropiate de mediile climatologice. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă în toate regiunile, dar cu posibilitatea unui ușor excedent în cele centrale.

Săptămâna 14 – 21 martie

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această săptămână, posibil ușor mai ridicate în regiunile estice. Cantitățile de precipitații estimate pentru acest interval vor fi apropiate de mediile climatologice ale perioadei, în toată țara.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
anm
Întrebarea zilei

Amenzi pentru şoferii care nu au camere montate pe spatele maşinii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Prognoza meteo 21 februarie - 21 martie. Cum va fi vremea în prima lună de primăvară