Antena Meniu Search
x

Foto Prognoza meteo 26 septembrie 2021. Vreme caldă și frumoasă pe final de săptămână | Temperaturi maxime de 30° Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 26 septembrie 2021. Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, devenind caldă pentru această dată

De Redactia Observator la 25.09.2021, 22:36

În noaptea de sâmbătă spre duminică cerul va prezenta unele înnorări în nordul și nord-estul teritoriului, iar în rest va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali până spre 2 grade. Local în Transilvania și izolat în celelalte regiuni, spre dimineață, se va forma ceață.

Vremea duminică 26 septembrie 2021

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, devenind caldă pentru această dată. Pe parcursul zilei cerul va fi variabil în nord și nord-est și mai mult senin în rest, iar seara și noaptea se va înnora în cea mai mare parte a Moldovei unde, izolat, vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în vestul Olteniei și sudul Banatului, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 16 grade. Pe arii restrânse, dimineața și noaptea, în special în centrul țării, se va semnala ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 11...13 grade.

Vremea pe litoral

Vremea va fi predominant frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 24 de grade, iar cele minime între 15 și 17 grade. Temperatura apei mării va fi de 16...19 grade.

Vremea la munte

Vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, însă mai ales seara și noaptea în zona Carpaților Orientali vor fi nori de nivel jos, pe arii restrânse ceață, iar izolat, vor fi condiții de ploaie slabă sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Prognoza meteo 26 septembrie 2021. Vreme caldă și frumoasă pe final de săptămână | Temperaturi maxime de 30° Celsius