Antena Meniu Search
x

Prognoza meteo pentru 22 august - 19 septembrie. Finalul verii vine cu temperaturi mult mai mari decât normalul perioadei

Temperaturile vor fi mai ridicate decât cele normale în ultima săptămână de vară și prima de toamnă, apoi vor deveni normale pentru luna septembrie, potrivit prognozei pentru următoarele patru săptămâni, transmisă marți de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

de Redactia Observator

la 23.08.2022, 09:41

Prognoza meteo pentru 22 august - 19 septembrie. Finalul verii vine cu temperaturi mult mai mari decât normalul perioadei - Shutterstock

Vremea 22 - 29 august

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, în majoritatea regiunilor, dar mai ales în cele nordice și estice. Regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea sud- vestică a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară.

Vremea 29 august - 5 septembrie

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Pe acelaşi subiect

Vremea 5 - 12 septembrie

Temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 12 - 19 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă vor fi în general apropiate de cele normale, cu posibilitatea unui ușor excedent în regiunile nordice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Prognoza meteo pentru 22 august - 19 septembrie. Finalul verii vine cu temperaturi mult mai mari decât normalul perioadei