Antena Meniu Search
x

Temperaturi de primăvara în toată țara

Nu a venit încă primăvara, dar temperaturile nu au fost, în mod sigur, de iarnă! În mai multe zone din ţară, au fost chiar şi 16 grade Celsius. La Timişoara, oamenii au umplut terasele din centrul vechi al oraşului.

de Redactia Observator

la 20.02.2019, 17:19

Vezi și

Nu a venit încă primăvara, dar temperaturile nu au fost, în mod sigur, de iarnă! În mai multe zone din ţară, au fost chiar şi 16 grade Celsius. La Timişoara, oamenii au umplut terasele din centrul vechi al oraşului. Iar la malul mării, constănţenii şi-au scos copiii din case să se joace prin nisip sub razele calde ale soarelui.

15 grade Celsius au arătat termometrele la orele prânzului pe litoral. O vreme perfectă pentru o plimbare pe faleză sau pe plajă. Cei mai bucuroşi au fost cei mici, care şi-au adus jucăriile de acasă şi au început să facă castele de nisip.

Nici în vestul ţării, timişorenii nu au stat în case. Au ieşit la terasele din centrul vechi al oraşului. Oamenii au închinat un pahar de. limonadă ori o cană de cafea, în cinstea primăverii.

Meteorologii spun că, la sfârşitul săptămânii, vor reveni ninsorile şi gerul. Vântul puternic va face ca temperaturile resimţite de corpul uman să fie şi mai scăzute. Cele mai afectate zone vor fi Moldova, Muntenia şi regiunea de munte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Temperaturi de primăvara în toată țara