Antena Meniu Search
x

Video Urmează zile cu temperaturi anormale în România. Unde se vor înregistra 20 de grade Celsius

Vremea se schimbă de la o zi la alta. Dacă la începutul săptămânii a fost cea mai friguroasă dimineaţă din iarnă, astăzi parcă a venit primăvara. Un val de căldură din Africa se va întinde peste ţară, iar săptămâna viitoare vom avea 20 de grade Celsius, cu 15 mai multe decât ar fi normal. 

Andreea Petrescu
de Andreea Petrescu

la 03.02.2024, 19:59

Vezi și

Ultima lună calendaristică de iarnă începe cu vreme de primăvară

  • Andreea Petrescu, reporter Observator: Vremea s-a încălzit în Capitală. Sunt 8 grade Celsius, dar temperaturile vor urca din zi în zi. Săptămâna viitoare vor fi chiar 18 de grade Celsius. 

După câteva săptămâni de vreme rea, bucureştenii au ieşit din case să se bucure de soare. Și la munte peisajul e neobişnuit

  • Diana Speretoiu, reporter Observator: Deşi suntem abia la începutul lunii februarie şi ar fi trebuit să fie zăpadă din belşug, la poalele muntelui Parâng sunt 11 grade Celsius în termometre, ca într-o zi autentică de primăvară.
Pe acelaşi subiect

De săptămâna viitoare temperaturile vor creşte, vor fi cu 15 grade mai mult decât normalul perioadei. În sudul ţării, vor fi chiar 20 de grade Celsius.

Temperaturile ridicate sunt aduse de un val de aer tropical din nodrul Africii

  • Meteorolog: Săptămâna viitoare, în ansamblu, va fi una de primăvară. Temperaturile se vor menţine ridicate pe parcursul întregii săptămâni. 20 de grade în extremitate de sud est a ţării. Cele mai ridicate temperaturi le aşteptăm aici în sud şi în Capitală temperaturi de 17-18 grade Celsius. 

Meteorologii ne avertizează însă că vremea caldă vine şi cu vânt puternic, chiar şi de 120 de km/h la munte. Sunt ultimele efecte ale furtunii Ingunn care a răvăşit Norvegia în ultimele zile

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Urmează zile cu temperaturi anormale în România. Unde se vor înregistra 20 de grade Celsius