Antena Meniu Search
x

Video Urmează zile cu temperaturi deosebit de ridicate pentru luna martie. Anunțul meteorologilor

Începutul lunii martie a venit cu temperaturi de aprilie. Astăzi au fost peste 20 de grade la soare, cu 10 grade mai cald decât în mod normal. În unele locuri copacii au înflorit deja, iar parcurile sunt pline de flori. În zilele următoarele va fi şi mai cald

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 07.03.2023, 19:53

Vezi și

În Bucureşti au fost temperaturi autentice de primăvară. 

Cosmina Balint, reporter Observator: Suntem abia la începutul lunii martie, dar în Capitală sunt deja temperaturi de aprilie. Astăzi, termometrele au arătat 17 grade Celsius la umbră, la soare, însă, sunt peste 20 de grade.

Şi în Târgu Jiu parcurile s-au umplut de culoare. Copacii au înflorit deja. 

Diana Speretoiu, reporter Observator: După un început de martie capricios, ne bucurăm de o zi autentică de primăvară. La Târgu Jiu, avem parte de un soare generos şi o maximă de 14 grade, o vreme care te îmbie la o plimbare în aer liber. 

Pe acelaşi subiect

Temperaturi deosebit de ridicate pentru începutul lunii martie

Localnicii au renunţat la geci şi fulare şi au ieşit la plimbare. Oricât ne-am bucura de soare, meteorologii avertizează că temperaturile sunt neobişnuite pentru această perioadă. 

Mihai Huştiu, meteorolog: Încălzirea va continua în următoarele zile, miercuri şi joi. Vremea devine deosebit de caldă pentru această perioadă. Sunt temperaturi cu aproximativ 10 grade mai mari faţă de normal. În această perioadă ar trebui să avem temperaturi între 4 şi 11 grade. Sunt cumva temperaturi mai potrivite pentru mijloc de aprilie. Săptămâna această şi săptămâna viitoare, 13-20 martie vor aduce temperaturi mai ridicate faţă de normal. 

Vremea se va răci în a doua parte a lunii. Temperaturile vor mai atinge 15 sau 16 grade Celsius doar în sud-estul ţării. În rest vor fi ploi, iar la munte chiar lapoviţă şi ninsori.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Urmează zile cu temperaturi deosebit de ridicate pentru luna martie. Anunțul meteorologilor