Antena Meniu Search
x

Vremea 6 martie - 3 aprilie 2023. ANM anunță temperaturi de peste 18 grade Celsius în sudul țării, săptămâna viitoare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 6 martie - 3 aprilie 2023. Potrivit specialiștilor, prima lună de primăvară va fi cu vreme capricioasă, variații de temperatură și precipitaţii. Pentru ziua de 8 martie, meteorologii anunță temperaturi de 18 grade Celsius.

de Redactia Observator

la 03.03.2023, 08:53

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 6 martie - 3 aprilie 2023. ANM anunță temperaturi de peste 18 grade Celsius în sudul țării, săptămâna viitoare - Observator

ANM a emis vineri, 3 martie 2023, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni. 

"Pe parcursul săptămânii viitoare, valorile termice vor fi în creştere în sudul şi în estul țării, unde așteptăm valori termice de peste 16... 18 grade. O posibilă răcire să avem în a doua parte a săptămânii mai ales în zonele din vestul, centrul și nordul României. 

Înnorãrile se vor accentua treptat şi mai ales în a doua parte a intervalului se vor semnala precipitaţii mixte prin nord, iar la munte vor predomina ninsorile. Vântul va sufla cu intensificãri locale îndeosebi la munte, unde va accentua senzația de frig", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Pentru ziua de 8 martie, meteorologii anunță o atmosferă de primăvară, cu temperaturi de 18 grade.

Pe acelaşi subiect

Vremea 6 - 13 martie 2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână în regiunile extracarpatice, dar mai ales în sud- estul extrem al țării, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale. Potrivit metorologilor ANM, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice și local în cele centrale, dar și local deficitare în cele estice, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.

Prognoza meteo 13 - 20 martie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi excedentar în regiunile nord-vestice și în zona montană aferentă, iar în rest va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval.

Vremea 20 - 27 martie 2023

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Prognoza meteo 27 martie - 3 aprilie 2023

Mediile valorilor termice vor fi în general apropiate de cele specifice pentru această săptămână, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă afectează schimbările bruşte de temperatură?

Observator » Vremea » Vremea 6 martie - 3 aprilie 2023. ANM anunță temperaturi de peste 18 grade Celsius în sudul țării, săptămâna viitoare