Antena Meniu Search
x

Video "Vai de mine!" Prăpăd după codul roșu de vreme severă. În Deva, oamenii au rămas blocați în mijlocul puhoaielor

Furtunile şi vijeliile au revenit în România după câteva zile în care canicula ne-a dat bătăi de cap. A fost rupere de nori la Deva, în judeţul Hunedoara. Mai multe străzi din oraş au fost complet inundate, iar oamenii au fost nevoiţi să aştepte câteva ore ca să se retragă apele pentru a putea circula şi maşinile pe şosele. Şi în Capitală plouă torenţial de câteva ore. Pănă la ora 10.00 în zonele montane, în vestul Transilvaniei şi în nord-vestul Moldovei este emis un cod portocaliu de vreme rea

Redactia Observator
de Redactia Observator

la 31.07.2023, 07:39

Vezi și

Vai de mine! 

Râul Deva! 

În Deva, codul roșu de vreme rea a făcut ca străzile din oraş să devină adevărate râuri.

Mașinile au circulat cu dificultate, iar unii oameni s-au oprit din drum pentru a aștepta ca puhoiul de apă să se retragă. Și gospodăriile au fost inundate. Şi în Cluj Napoca străzile au fost complet inundate. În unele locuri nici nu se mai vedeau roţile maşinilor. Cod portocaliu de furtuni a fost şi în judeţul Maramureş. În comuna Remetea Chioarului câţiva nori negri s-au abătut peste sat. Sătenii au primit şi un mesaj Ro-Alert.

Pe acelaşi subiect

4 coduri roşii în 24 de ore

Şi în Capitală vremea s-a schimbat brusc. Dacă ieri au fost temperaturi caniculare, astăzi, dimineaţa a început cu o ploaie puternică, care a ţinut mai bine de 4 ore. 

În aproape 24 de ore au fost emise 4 coduri roşii şi 16 coduri portocalii de vreme rea.

Pănă astăzi la ora 10.00 zonele montane, vestul Transilvaniei şi nord-vestul Moldovei rămân sub cod portocaliu de furtuni şi vijelii.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Obişnuiţi să vă reparaţi maşina în service-ul de la colţ de stradă?

Observator » Vremea » "Vai de mine!" Prăpăd după codul roșu de vreme severă. În Deva, oamenii au rămas blocați în mijlocul puhoaielor