Antena Meniu Search
x

Val de aer polar spre România. Meteorologii anunţă viscol şi ger

Săptămâna a început cu vreme de primăvară, dar se termină cu viscol. Peste câteva zile, trecem de la aproape 20 de grade, la temperaturi cu minus. Se intorc ninsorile încă de vineri. În weekend se instalează gerul. Până atunci, atât în Bucureşti, cât şi la malul mării, oamenii s-au bucurat de soare.

de Redactia Observator

la 18.02.2019, 22:50

Vezi și

Săptămâna a început cu vreme de primăvară, dar se termină cu viscol. Peste câteva zile, trecem de la aproape 20 de grade, la temperaturi cu minus. Se intorc ninsorile încă de vineri. În weekend se instalează gerul.

Atât în Bucureşti, cât şi la malul mării, oamenii s-au bucurat de soare. La orele prânzului, centrul vechi din Capitală era plin de oameni. Printre ei - două tinere care au luat o pauză de la serviciu ca să se bucure de soare. 

Un grup plecat din Germania acum câteva zile au descoperit primăvara la noi. 

Pe litoral, au fost 13 grade. Marea liniştită a fost ca o terapie pentru cei care au ieşit la plimbare pe faleza din Constanţa.

Cei aflaţi la terase au admirat ambarcaţiunile în timp ce sunt pregătite pentru noi aventuri pe mare.

După luni în care s-au jucat mai mult în casă, copiii au umplut parcurile.

În schimb, muntele nu s-a mai văzut de atâta ceaţă, iar drumurile au fost acoperite de gheaţă. Au avut loc numeroase accidente. 

Şi totuşi, este o vreme neobişnuit de caldă, cu 10 grade peste cât era normal în această perioadă, spun meteorologii. Cel mai cald a fost în Băile Herculane. 18 grade. Dar, de vineri, un val de polar, venit dinspre Rusia, aduce viscol şi ger. 

Vor fi diferenţe de 20 de grade de la o zi la alta, iar ziua vor fi temperaturi negative. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Vremea » Val de aer polar spre România. Meteorologii anunţă viscol şi ger