Antena Meniu Search
x

Vijelii puternice lovesc două județe, în următoarele ore. ANM a emis cod galben de vreme severă în Tulcea și Constanța, până la ora 20.00

Administrația Națională de Meteorologie a emis, marți dimineață, o avertizare cod galben de vreme severă pentru două județe. Astfel, de la ora 10.00 până diseară, la ora 20.00, este valabilă o alertă de vijelii în Constanța și Tulcea.

de Redactia Observator

la 15.08.2023, 10:45

Codul galben de furtuni este în vigoare în intervalul 15 august, ora 10 – 15 august, ora 20.

În Dobrogea vor fi intensificări ale vântului cu viteze la rafală de 55...65 km/h și izolat de peste 70 km/h în zona litoralului și în bazinul vestic al Mării Negre.

Harta județelor afectate de codul galben de furtuni

meteoromania.ro

Potrivit ANM, pe parcursul zilei de miercuri (16 august) în sud-estul țării vor fi intensificări temporare ale vântului cu viteze în general de 45...55 km/h.

Pe acelaşi subiect

Județele afectate de codul galben de intensificări ale vântului sunt Tulcea și Constanța.

Prognoză specială pentru București de Sf.Maria: vreme călduroasă și averse slabe

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat că marți, de Sf.Maria, vremea în București va fi călduroasă. De asemenea, ar putea fi averse slabe pe parcursul zilei.

Prognoza specială este valabilă marți, până la ora 20.00. Meteorologii anunță că, în Capitală, vremea se va menţine călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul zilei, când vor mai fi posibile perioade cu averse slabe şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificări, cu rafale de 40...45 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade.

Val de aer tropical în ultimele două săptămâni de vară

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni, prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni, intervalul 14 - 27 august 2023. Potrivit specialiștilor, vremea va fi cãlduroasã în majoritatea regiunilor, local canicularã în sud și în sud-est.

Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 37 de grade, cu cele mai ridicate valori în sudul Olteniei, sudul Munteniei, Dobrogea continentală și în sudul Moldovei. În aceste regiuni și disconfortul termic va fi ridicat, iar valorile reșimțite vor atinge temperaturi de 40 grade Celsius.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vijelii puternice lovesc două județe, în următoarele ore. ANM a emis cod galben de vreme severă în Tulcea și Constanța, până la ora 20.00