Antena Meniu Search
x

Foto Vremea de mâine, 15 august. Revine căldura în aproape toată țara. Temperaturile urcă și la 34 de grade

Vremea se menține călduroasă, însă va fi mai răcoare în sudul Banatului și în Oltenia decât în ziua precedentă. Maximele se vor încadra între 26 şi 34 de grade. Meteorologii anunță și că va veni un aer tropical în ultimele două săptămâni din această vară. Iată prognoza meteo de mâine, 15 august.

de Redactia Observator

la 17.10.2023, 16:43

La noapte, cerul va fi mai mult senin, dar treptat se va înnora în jumãtatea de sud a ţãrii şi mai ales în a doua parte a nopţii vor fi averse slabe şi descãrcãri electrice, pe arii restrânse în Oltenia şi Muntenia şi izolat posibil în sud-vestul Dobrogei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în extremitatea de sud-est a teritoriului, cu viteze mai mari pe litoral (45...55 km/h). Temperaturile minime se vor situa între 11 şi 23 de grade, mai scãzute spre 7...10 grade în zonele depresionare din estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea de mâine, 15 august.

Vremea de mâine, 15 august, în țară

Pe acelaşi subiect

Valorile termice vor fi mai scãzute comparativ cu ziua anterioarã în Oltenia şi sudul Banatului, însã în majoritatea regiunilor vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va avea înnorãri temporare şi vor fi perioade cu averse ce vor avea şi caracter torenţial şi descãrcãri electrice, ziua în Oltenia, în primele ore ale intervalului pe arii restrânse şi în Muntenia şi vestul Dobrogei, iar dupã-amiaza şi seara local la munte şi pe spaţii mai mici în Banat, Crişana şi Transilvania. Punctiform cantitãţile de apã pot fi mai însemnate.

În cursul nopţii astfel de manifestãri se vor semnala doar izolat. Vântul va sufla moderat, local cu intensificãri temporare pe parcursul zilei în regiunile sudice şi sud-vestice, cu rafale în general de 45...50 km/h, iar cu precãdere în zona costierã a Dobrogei şi peste 55...60 km/h, dar de scurtã duratã şi asociat ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9...11 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali (unde vor fi condiţii de ceaţã) şi 22...23 de grade pe litoral. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Vremea de mâine, 15 august.

Vremea de mâine, 15 august, în Capitală

La noapte, cerul va fi variabil, cu înnorãri din a doua parte a nopţii când vor fi intervale cu averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura minimã va fi de 17...18 grade.

Vremea se va menţine cãlduroasã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri la începutul zilei, dar şi spre sfârşitul intervalului, când vor mai fi posibile perioade cu averse şi descãrcãri electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri ale vântului pe parcursul zilei, cu rafale de 40...45 km/h. Temperatura maximã se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimã va fi de 17...19 grade. Presiunea atmosferică va fi uşor variabilã.

Vremea de mâine, 15 august.

Vremea de mâine, 15 august, pe litoral

Vremea va fi normalã termic. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare şi vor fi posibile averse slabe. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare (rafale în general de 50...60 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între  26 şi 29 de grade, iar cele minime vor fi de 22...23 de grade. Temperatura apei mãrii va avea valori cuprinse între 21 şi 24 de grade.

Vremea de mâine, 15 august.

Vremea de mâine, 15 august, la munte

Vremea va fi caldã, dar din a doua parte a zilei vor fi perioade cu înnorãri temporare, local averse ce vor avea şi caracter torenţial, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului, mai ales în Carpaţii Meridionali şi cei Occidentali. Punctiform cantitãţile de apã pot fi mai însemnate. În cursul nopţii astfel de manifestãri se vor semnala doar izolat. Regimul termic nu va avea variaţii semnificative faţã de ziua precedentã.

Vremea de mâine, 15 august.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Vremea » Vremea de mâine, 15 august. Revine căldura în aproape toată țara. Temperaturile urcă și la 34 de grade