Antena Meniu Search
x

Video Vin ninsorile în Capitală: meteorologii anunţă viscol şi temperaturi sub 0 grade Celsius. Stratul de zăpadă va ajunge la 10 cm

Prognoza pentru mâine arată cu totul şi cu totul altfel faţă de cea de azi. Temperaturile scad brusc în toată ţara şi sunt aşteptate ploi, ninsori şi vânt puternic. 

Andreea Milea
de Andreea Milea

la 19.01.2024, 13:47

Vezi și

Andreea Milea, reporter Observator: Astăzi avem parte de o zi extrem de caldă pentru luna ianuarie, cu temperaturi de până la 14 grade Celsius și nu mai puțin de un grad la noapte. Însă de mâine, vremea se răcește brusc, chiar și cu 13-14 grade Celsius. Așadar, mâine, pe zi, nu vom avea mai mult de 0 grade Celsius, iar noaptea, temperaturile vor ajunge la -5 grade Celsius.

Așadar, putem spune că în București, în mai puțin de 24 de ore, vom trece de la primăvară la iarnă autentică, iar meteorologii au emis o prognoza specială pentru București, valabilă de astăzi de la ora 10:00 și până mâine, pe seară, o prognoza specială care anunță ninsori și un strat de zăpadă ce va ajunge până la 10 cm. De la noapte, încep și precipitațiile care se vor transformă în ninsori, cantități destul de însemnate, de până la 20 de litri/mp. Și vântul o să sufle cu putere toată ziua mâine, cu rafale de până la 45 km/h.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Vin ninsorile în Capitală: meteorologii anunţă viscol şi temperaturi sub 0 grade Celsius. Stratul de zăpadă va ajunge la 10 cm