Antena Meniu Search
x

Foto Vreme 4 mai 2022. Sunt așteptate ploi, descărcări electrice și izolat grindină

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 4 mai 2022.

de Redactia Observator

la 03.05.2022, 15:35

În noaptea de marți spre miercuri cerul va fi temporar noros, iar pe arii restrânse în zonele montane și deluroase și izolat în rest vor fi ploi slabe de scurtă durată, pe alocuri însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 2 și 11 grade. Vor fi condiții de ceață.

Cum va fi vremea miercuri 4 mai 2022

Vremea va fi normală din punct de vedere termic și în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și în prima parte a nopții în zonele montane și submontane, precum și în Maramureș și Transilvania, unde vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. Astfel de fenomene vor fi pe arii restrânse și în restul teritoriului. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe suprafețe mici 15...20 l/mp, în special la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime, în creștere față de ziua precedentă în jumătatea de sud a țării, se vor încadra în general între 17 și 24 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 și 11 grade. Noaptea izolat vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va deveni normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și seara, când vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, în creștere față de ziua precedentă, va fi de 21...22 de grade, iar cea minimă de 8...10 grade.

Vremea la munte

Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat. Cerul va avea înnorări temporar accentuate după-amiaza și în prima parte a nopții vor fi averse, descărcări electrice și izolat grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, cantitățile de apă vor depăși pe suprafețe mici 15...20 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperatura aerului va avea valori comparabile cu cele din intervalul anterior.

Vremea pe litoral

Vremea se va încălzi ușor. Cerul va prezenta înnorări temporare dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat, în intensificare ușoară spre sfârșitul intervalului. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 18 grade, iar cele minime între 9 și 11 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 14 și 16 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vreme 4 mai 2022. Sunt așteptate ploi, descărcări electrice și izolat grindină