Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 3 mai 2022. Atmosferă frumoasă, cu temperaturi maxime de 23 de grade Celsius

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de marți, 3 mai 2022.

de Redactia Observator

la 02.05.2022, 16:32

În noaptea de luni spre marți cerul va fi variabil în sud și sud-vest și mai mult senin în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 10 grade, cu cele mai mici valori în estul Transilvaniei, unde va fi posibil să se formeze brumă.

Cum va fi vremea pe 3 mai 2022

Vremea va fi în general frumoasă, iar regimul termic caracterizat de valori normale pentru această dată. În sud-est vor fi înnorări în mare parte din interval, iar în restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza și la începutul nopții, când pe arii în general restrânse în nord, nord-vest și la munte, și izolat în centru, vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar cele minime, în general, între 2 și 10 grade.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Cerul va avea înnorări temporare, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă de 8...9 grade.

Vremea la munte

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și seara, local în Carpații Orientali și în Munții Apuseni și pe arii restrânse în restul zonei montane vor fi ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Regimul termic va fi caracterizat de valori apropiate de cele normale datei.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă gândiţi la o asigurare RCA în rate, din cauza scumpirilor?

Observator » Vremea » Vremea 3 mai 2022. Atmosferă frumoasă, cu temperaturi maxime de 23 de grade Celsius