Meniu
Search
x

Foto Vremea 10 septembrie 2022. Zi frumoasă pe litoral, dar sunt așteptate ploi spre seară

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 10 septembrie 2022.

De Redactia Observator la 09.09.2022, 15:42

Vremea va fi în general instabilă. Ziua, în majoritatea zonelor, temporar vor fi înnorări mai accentuate și averse însoțite de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe alocuri se vor înregistra cantități de apă de peste 20...40 l/mp. Izolat va cădea grindină. Noaptea fenomenele asociate instabilității atmosferice vor fi în diminuare și restrângere ca arie. Vântul va avea intensificări în zona montană, în estul țării, dar local și temporar și în restul teritoriului, în timpul averselor. Valorile termice vor caracteriza o vreme caldă în sud și sud-est, iar în rest vor fi apropiate de cele normale în această perioadă, astfel că cele maxime se vor încadra, în general, între 22 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral. Izolat, în a doua parte a nopții, vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Vremea va fi caldă. Cerul va avea înnorări temporare, iar la începutul intervalului și din nou seara și noaptea, vor fi condiții pentru averse, descărcări electrice și unele intensificări ale vântului. Temperatura maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 16...17 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general instabilă. Ziua, temporar vor fi înnorări mai accentuate și averse, însoțite de descărcări electrice, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, pe alocuri se vor înregistra cantități de apă de peste 20...40 l/mp. Izolat va cădea grindină. Noaptea fenomenele asociate instabilității atmosferice vor fi doar pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări mai ales în timpul averselor. Valorile termice vor fi în scădere ușoară. Izolat, în a doua parte a nopții, pe văi și în depresiuni vor fi condiții de ceață.

Vremea pe litoral

Vremea va fi caldă. Cerul va avea înnorări temporare la începutul intervalului și din nou spre seară și noaptea, când vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări ziua, dar și asociate averselor (rafale în general de 40...50 km/h). Temperaturile maxime se vor situa între 23 și 26 de grade, iar cele minime vor fi de 19...20 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 21 și 23 de grade.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Vremea » Vremea 10 septembrie 2022. Zi frumoasă pe litoral, dar sunt așteptate ploi spre seară