Antena Meniu Search
x

Vremea 11 februarie 2023. Va fi foarte rece în cea mai mare parte a țării. Zonele în care va ninge

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 februarie 2023.

de Redactia Observator

la 10.02.2023, 15:29

Dimineaţa va fi geroasă în majoritatea zonelor, apoi se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în perioada anterioară. Cerul va fi variabil ziua, însă noaptea se va înnora treptat în toate regiunile. Va ninge slab pe arii relativ extinse în jumătatea de nord a ţării şi izolat spre dimineaţă în rest, iar în extremitatea de vest a teritoriului şi în nord-est, vor fi posibile şi precipitaţii mixte cu depuneri de polei.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări îndeosebi pe crestele montane, cu precădere ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, cu rafale ce vor depăşi în a doua parte a intervalului 60...70 km/h şi vor fi perioade cu viscol sau transport de zăpadă, dar izolat la viteze mai mici şi în sud-vest şi nord-est. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 şi 6 grade, iar cele minime, semnificativ mai ridicate decât în nopţile precedente în special în jumătatea de nord, vor fi cuprinse în marea lor majoritate între -11 şi 0 grade. Izolat va fi ceaţă cu depunere de chiciură.

Prognoza meteo București

Vremea va fi foarte rece la începutul zilei, apoi se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în perioada anterioară. Cerul va fi variabil, mai mult noros în a doua parte a nopţii, iar spre sfârşitul intervalului vor fi condiţii de ninsoare slabă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -6...-4 grade şi se va înregistra în prima parte a nopţii.

Pe acelaşi subiect

Vremea la munte

Cerul, variabil ziua, se va înnora începând din orele serii, iar pe parcursul nopţii, temporar va ninge slab în toate masivele. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe crestele montane, îndeosebi ale Carpaţilor Meridionali şi de Curbură, cu rafale ce vor depăşi în a doua parte a intervalului 60...70 km/h şi vor fi perioade cu viscol sau transport de zăpadă, Pe arii restrânse va fi ceaţă şi, la altitudini mari, mai ales dimineaţa, chiciură. Dimineaţa va fi geroasă, apoi se vor înregistra valori termice mai ridicate decât în perioada anterioară.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări şi se vor semnala precipitaţii sub formă de ploaie, lapoviţă sau ninsoare în zonele învecinate bazinului sudic al Mării Baltice precum şi în nord-estul continentului. În rest vremea va fi în general frumoasă, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene vor fi posibile doar pe arii restrânse. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în partea sud-vestică, central-nordică şi nord-estică a Europei şi local în rest. Temperaturile vor fi în creştere uşoară faţă de ziua precedentă, îndeosebi în zonele vestice, iar în rest nu vor avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior. În zonele joase de relief, îndeosebi la începutul şi finalul intervalului, pe alocuri se va forma ceaţă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Vremea » Vremea 11 februarie 2023. Va fi foarte rece în cea mai mare parte a țării. Zonele în care va ninge