Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 11 iunie 2022. Weekend cu ploi, descărcări electrice și vijelii

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 iunie 2022.

de Redactia Observator

la 10.06.2022, 16:29

Vremea va fi în general instabilă. În majoritatea zonelor, vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Ploile vor avea și caracter torențial, astfel că în intervale scurte de timp sau prin acumulare, local se vor înregistra cantități de apă de peste 15...25 l/mp și izolat 35...45 l/mp. Vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu unele intensificări, ziua în regiunile vestice, la munte, iar noaptea în cele estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade.

Prognoza meteo București

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări și vor fi perioade în care se vor semnala averse, posibil însemnate cantitativ, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă, mai coborâtă decât în mod normal la această dată, va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi în general instabilă. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse ce vor avea caracter torențial, descărcări electrice și posibil grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare, local cantitățile de apă vor depăși 15...25 l/mp și izolat 35...45 l/mp. Vântul va sufla slab și moderat, temporar cu intensificări. Valorile termice nu vor varia semnificativ față de ziua anterioară.

Vremea pe litoral

Vremea va fi în general instabilă. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse și posibil descărcări electrice, până spre după-amiaza. Vântul va sufla slab și moderat, în intensificare spre seară și noaptea (rafale de 40 -50 km/h) dar și în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 24 de grade, iar cele minime se vor situa între 17 și 19 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 20 și 22 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 11 iunie 2022. Weekend cu ploi, descărcări electrice și vijelii