Antena Meniu Search
x

Vremea 11 martie - 8 aprilie 2024. Temperaturi mai ridicate decât cele normale și ploi în aproape toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 11 martie - 8 aprilie 2024. Spcialiştii ANM anunţă temperaturi peste cele normale în prima săptămână din aprilie. Până pe 1 aprilie, sunt prognozate ploi abundente în aproape toată țara.

de Redactia Observator

la 08.03.2024, 10:41

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 11 martie - 8 aprilie 2024. Temperaturi mai ridicate decât normal și ploi în aproape toată țara - Observator

ANM a emis vineri, 8 martie 2024, prognoza pentru următoarele patru săptămâni.

"La începutul săptămânii viitoare, vremea va deveni deosebit de caldã în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi mai mult noros şi va ploua în vest şi sud-vest şi pe alocuri în rest. Precipitații vor fi și în regiunile din nord-vest şi în jumãtatea de sud-est. La altitudini mari, în Carpaţii Meridionali şi în nordul Carpaţilor Orientali vor fi lapovițe și ninsori. Vântul va sufla cu intensificãri în nord-vest, local în sud-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 11 şi 19 grade, iar cele minime între 3 şi 11 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei", au explicat specialiştii Administraţiei Naţionale de Meteorologie.

Prognoza meteo 11 - 18 martie 2024

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi excedentar la nivelul întregii țări.

Pe acelaşi subiect

Vremea 18 - 25 marti

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.Cantitățile de precipitații vor fi excedentare la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 25 martie  - 1 aprilie 2024

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.Regimul pluviometric va avea o tendință ușor excedentară în majoritatea regiunilor.

Vremea 1 - 8 aprilie 2024

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Vremea » Vremea 11 martie - 8 aprilie 2024. Temperaturi mai ridicate decât cele normale și ploi în aproape toată țara