Antena Meniu Search
x

Vremea 11 septembrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi de vară

Vremea pe 11 septembrie este mai caldă faţă de această perioadă a lunii, cu excepţia estului ţării, unde vor fi normale. Prognoza meteo anunţă temperaturi de până la 30 de grade Celsius. În Bucureşti vor fi 28 de grade.

Vremea pe 11 septembrie este mai caldă faţă de această perioadă a lunii, cu excepţia estului ţării, unde vor fi normale. Prognoza meteo anunţă temperaturi de până la 30 de grade Celsius. În Bucureşti vor fi 28 de grade.

NOAPTEA DE LUNI SPRE MARŢI: În primele ore ale zilei de 11 septembrie sunt condiţii de ploaie slabă în Moldova, Dobrogea şi în Carpaţii Orientali. În rest, aversele pot fi cu totul izolate. Temperaturile vor porni de la 7 grade în estul Transilvaniei, până la 18 pe litoral.

Vremea 11 septembrie în ţară

Marţi, vremea va fi caldă în majoritatea ţării cu temperaturi peste media lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat în cele mai multe zone. Doar în estul ţării şi la munte,valorile climatice vor fi normale pentru această perioadă şi vor fi înnorări temporare, iar pe arii restrânse va ploua şi vântul va avea intensificări.

Pe acelaşi subiect

Temperaturile zilei urcă de la 20 de grade în nordul Moldovei, până la 30 în sudul Olteniei. Minimele pornesc de la 6 grade în depresiuni, până la 17 grade pe litoral şi în Dealurile de Vest. Presiunea atmosferică va avea valori normale acestei perioade.

Harta de la ANM cu vremea pe 11 septembrie

ÎN BUCUREŞTI: Vremea va fi caldă, cu maxime ale zilei de 27 - 28 de grade Celsius, iar pentru noapte, în Capitală, prognoza meteo anunţă 13 - 15 grade. Cerul va fi parţial noros, dar doar trecător se formează condiţii de ploaie slabă. Vântul va sufla slab şi moderat, iar presiunea va fi normală.

LA MARE: Pe 11 septembrie, vremea va fi uşor instabilă, cu cer noros mai ales după-amiaza şi noaptea, când va ploua trecător. ANM estimează că precipitaţiile ar putea fi însoţite şi de descărcări electrice. În unele zone de pe litoral vântul va avea intensificări temporare, de peste 50 - 60 de km/h. Temperaturile zilei vor fi de 20 - 23 de grade, iar noaptea de 16 - 17 grade. Apa mării va avea valori între 22 - 24 grade.

LA MUNTE: Vremea va fi de toamnă, specifică aceste perioade, cu cer cu înnorări temporare şi ploi slabe pe arii restrânse. Vântul va avea intensificări pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Vremea » Vremea 11 septembrie. Prognoza meteo anunţă temperaturi de vară