Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 12 mai 2022. Va fi deosebit de cald afară, cu temperaturi de vară

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de joi, 12 mai 2022.

de Redactia Observator

la 11.05.2022, 14:09

Joi vremea va fi predominant frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii mai. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 22 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade, ușor mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali spre 5 grade. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în nordul extrem al țării, unde izolat, spre seară și noaptea, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe litoral, în nordul Crișanei și al Moldovei, precum și în zona înaltă a Carpaților Orientali.

Prognoza meteo București

Vremea va fi frumoasă și va deveni deosebit de caldă pentru a doua decadă a lunii mai. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 11...14 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în masivele din extermitatea de nord a țări unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele Carpaților Orientali.

Vremea pe litoral

Vremea se va încălzi și va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare.  Temperaturile maxime vor fi între 20 și 24 de grade, iar cele minime între 14 și 17 grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 16 și 18 grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Vremea » Vremea 12 mai 2022. Va fi deosebit de cald afară, cu temperaturi de vară