Antena Meniu Search
x

Vremea 13 noiembrie - 11 decembrie 2023. Răcire în toată țara, revin ploile. La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 noiembrie - 11 decembrie 2023. Potrivit specialiștilor, toamna îsi intră în drepturi cu ploi și temperaturi apropiate de normalul perioadei. La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol.

de Redactia Observator

la 10.11.2023, 09:17

Harta temperaturilor în Europa
Vremea 13 noiembrie - 11 decembrie 2023. De joi, răcire în toată țara. La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol - Observator

Meteorologii ANM au emis vineri, 10 noiembrie noiembrie, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 13 noiembrie - 11 decembrie 2023.

"La începutul săptămânii viitoare, temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru a doua decadã a lunii noiembrie, cu o posibilă scădere a valorilor termice spre weekendul următor. Înnorãrile se vor extinde şi va ploua în regiunile vestice, nordice şi centrale şi izolat în rest. La munte, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare, iar intensificările de vânt vor amplifica senzația de frig. Pe crestele montane rafalele vor trece de 90 km/h, iar viscolul va reduce din vizibilitate. Toamna îsi intră în drepturi cu ploi și temperaturi apropiate de normalul perioadei 

La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol. Vântul va accentua senzația de rece", a explicat Oscar Stanciu, redactor meteo Observator.

Vremea 13 - 20 noiembrie 2023

Pe acelaşi subiect

Valorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână în cea mai mare parte a țării, posibil ușor mai coborâte în zonele montane dar și ușor mai ridicate în extremitatea de sud a țării. Regimul pluviometric va fi excedentar la nivelul întregii țări, dar mai ales în regiunile intracarpatice.

Prognoza meteo 20 - 27 noiembrie 2023

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, în cea mai mare parte a țării.

Vremea 27 noiembrie - 4 decembrie 2023

Temperaturile medii vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă la nivelul întregii țări.

Prognoza meteo 4 - 12 decembrie 2023

Mediile valorilor termice se vor situa ușor peste cele specifice pentru această săptămână pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval, în toate regiunile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Vremea 13 noiembrie - 11 decembrie 2023. Răcire în toată țara, revin ploile. La munte va fi iarnă cu lapoviță, ninsori și viscol