Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 14 august 2022. Sunt așteptate furtuni cu descărcări electrice și condiții de grindină

Vremea în România. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de duminică, 14 august 2022.

de Redactia Observator

la 13.08.2022, 15:37

fulgere în București
Vremea 14 august 2022. Sunt așteptate furtuni cu descărcări electrice și condiții de grindină - Shutterstock (arhivă)

Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat. Astfel, începând cu orele amiezii, vor fi perioade cu averse și descărcări electrice, local în zonele montane și submontane, în nord-est, centru și sud și izolat în rest. Ploile vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și pe alocuri vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 33 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade.

Prognoza meteo București

Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat. Cerul va fi variabil în prima parte a zilei, apoi se va înnora și vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, posibil cu unele intensificări asociate ploilor. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 16...18 grade.

Vremea la munte

Pe acelaşi subiect

Gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat, astfel că, începând cu orele amiezii, vor fi perioade cu averse și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, pe arii restrânse se vor înregistra cantități de apă mai însemnate și pe alocuri vor fi condiții de grindină. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior.

Vremea pe litoral

Vremea va fi schimbătoare ca aspect, normală din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și noaptea, când, trecător, vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, în ușoară intensificare ziua. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 29 de grade, iar cele minime între 19 și 22 de grade. Temperatura apei mării va avea valori cuprinse între 23 și 26 de grade.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Vremea » Vremea 14 august 2022. Sunt așteptate furtuni cu descărcări electrice și condiții de grindină