Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Vremea 14 octombrie - 11 noiembrie 2024. Se răcește în mai multe zone; unde va fi cel mai frig

Administraţia Națională de Meteorologie a emis, în această dimineaţă, prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 14 octombrie - 11 noiembrie 2024. Specialiştii anunţă vreme schimbătoare, cu temperaturi în scădere. Semne de toamnă în mai multe zone din țară. 

de Redactia Observator

la 11.10.2024 , 08:06

Harta temperaturilor în Europa Vremea 14 octombrie - 11 noiembrie 2024. Se răcește în mai multe zone; unde va fi cel mai frig - Observator

Meteorologii au emis prognoza pentru intervalul 14 octombrie - 11 noiembrie 2024.

"Săptămâna viitoare vremea se va rãci în nord, nord-est şi în centru, iar în restul zonelor valorile termice vor fi normale pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, mai mult senin ziua, iar ploi slabe vor fi posibile doar izolat în nord-vest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri în prima parte a intervalului în sud-vest, nord-est şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 8 şi 18 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 0 şi 10 grade. Dimineaţa, pe arii restrânse va fi ceaţã", spun specialiștii de la ANM.

Prognoza meteo 14 - 21 octombrie 2024

Articolul continuă după reclamă

alorile termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric va fi deficitar la nivelul întregii țări, dar mai ales în sud-vestul teritoriului.

Pe acelaşi subiect

Vremea 21 - 28 octombrie 2024

Temperaturile medii vor fi în general apropiate de cele normale pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații vor fi ușor deficitare în regiunile vestice și sudice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 28 octombrie - 4 noiembrie 2024

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în cea mai mare parte a țării.

Vremea 4 - 11 noiembrie 2024

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, în majoritatea regiunilor.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Ați fost păcălit să plătiți aceeași sumă pentru un produs cu un gramaj mai mic?
Observator » Vremea » Vremea 14 octombrie - 11 noiembrie 2024. Se răcește în mai multe zone; unde va fi cel mai frig