Antena Meniu Search
x

Vremea 18 ianuarie - 15 februarie 2021. Vortex polar peste România, apoi încălzire bruscă la mijlocul săptămânii viitoare

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, intervalul 18 ianuarie - 15 februarie 2021. Specialiştii au anunţat cum va fi vremea până la mijlocul lunii februarie.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 15.01.2021, 11:54

Vremea 18 ianuarie - 15 februarie 2021. Vortex polar peste România, apoi încălzire bruscă la mijlocul săptămânii viitoare Vezi și
  • De joi, meteorologii anunțo o încălzire bruscă în România.
  • Vor fi maxime de peste 10 grade Celsius.

Potrivit prognozei pentru intervalul 18 ianuarie - 15 februarie 2021, în următoarele zile, România va fi lovită de un vortex polar.

Vor fi minime de minus 20 de grade Celsius, anunță specialiștii.

De joi, însă, se încălzește.

"Din 21 ianuarie, revenim la maxime de peste 10 grade Celsius. Este o diferență destul de mare, o încălzire bruscă la mijlocul săptămânii viitoare", a explicat Oscar Stanciu, redecator meteo Observator.

Vremea 18 - 25 ianuarie 2021

În perioada 18 - 25 ianuarie, valorile termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru acest interval, posibil ușor mai ridicate, local, în vest și nord-est. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile extracarpatice, dar și local excedentar în nord-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Prognoza meteo 25 ianuarie - 1 februarie 2021

În săptămâna 25 ianaurie – 1 februarie, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale în toate regiunile, dar mai ales în extremitatea de sud a țării. Cantitățile totale de precipitații vor fi excedentare în toată țara, dar mai ales în regiunile vestice, nord-vestice și în zona montană aferentă.

Vremea 1 – 8 februarie 2021

În săptămâna 1 – 8 februarie, temperaturile medii ale aerului se vor situa peste cele normale pentru acest interval, pe întreg teritoriul României, dar mai ales în regiunile sud-estice. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi în general apropiat de cel normal pentru această perioadă, cu o tendință ușor excedentară, local, în regiunile vestice și sudice, potrivit ANM.

Prognoza meteo 1 – 8 februarie 2021

În săptămâna 8 – 15 februarie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifce pentru această săptămână, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Vremea » Vremea 18 ianuarie - 15 februarie 2021. Vortex polar peste România, apoi încălzire bruscă la mijlocul săptămânii viitoare