Antena Meniu Search
x

Foto Vremea 22 decembrie 2021. Ger în România, temperaturile coboară până la -17° Celsius

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de miercuri, 21 decembrie 2021.

de Redactia Observator

la 21.12.2021, 15:44

peisaj de iarnă în România
Vremea 22 decembrie 2021. Ger în România, sunt așteptate temperaturi minime de -17° Celsius - Shutterstock

În noaptea de marți spre miercuri vremea va fi rece, local geroasă în regiunile nordice și centrale. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe arii restrânse ninsori slabe în zonele montane și în Transilvania. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la altitudini mari în Carpații Meridionali și de Curbură. Temperaturile minime se vor situa între -14 și -4 grade.

Vremea miercuri 22 decembrie 2021

Vremea va fi rece, geroasă dimineața și noaptea, local în nord și centru și pe spații mici în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -4 și 3 grade, iar cele minime se vor situa între -17 grade în estul Transilvaniei și -4 grade pe litoral. Cerul va fi variabil și doar pe arii restrânse vor fi fulguieli la munte și în regiunile nordice și centrale, cu precădere în cursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane și în nord-est. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

Prognoza meteo București

Pe acelaşi subiect

Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată, îndeosebi dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 1 grad, iar cea minimă va fi de -9...-6 grade, valorile mai scăzute fiind în zona periurbană.

Vremea la munte

Vremea se va menține rece pentru această perioadă, local geroasă. Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări la altitudini mari.

Cum va fi vremea în Europa

Cerul va avea înnorări în extremitatea de vest, în nordul, estul și sudul continentului precum și în partea central-estică, unde se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare. Local se vor acumula cantități mai însemnate. Vântul va prezenta intensificări în general în vestul extrem și în zonele învecinate bazinului nordic al Mării Negre și pe ari mai restrânse în rest. Temperaturile nu vor avea variații semnificative față de ziua precedentă. La începutul și sfârșitul intervalului în zonele joase se va forma ceață.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Vremea » Vremea 22 decembrie 2021. Ger în România, temperaturile coboară până la -17° Celsius