Antena Meniu Search
x

Vremea 22 ianuarie. ANM anunță ninsori, ploi și polei

Vremea pe 22 ianuarie va fi închisă, cu precipitații în cea mai mare parte a țării și există șanse foarte mari de apariție a poleiului.

Vremea pe 22 ianuarie va fi închisă, cu precipitații în cea mai mare parte a țării și există șanse foarte mari de apariție a poleiului.

Temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în nordul Moldovei şi 5 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa între -7 şi 2 grade, chiar mai ridicate în sudul litoralului.

Noaptea de luni spre marți: Cerul va fi temporar noros. Se vor semnala ninsori în general slabe, local în regiunile sud-vestice, centrale şi la munte şi izolat în rest.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în sudul Banatului.

Pe acelaşi subiect

Prognoza meteo estimează că temperaturile minime, apropiate de cele normale ale perioadei, se vor încadra între -8 şi 0 grade, izolat mai mici, în jurul a -10 grade, în Moldova.

Pe arii restrânse în zonele joase, cu precădere din sud şi sud-est se va forma ceaţă.

Vremea 22 ianuarie în țară

Vremea vine cu precipitații mixte în regiunile vestice, sudice şi sud-estice, mai ales în timpul nopţii şi pe spaţii mici se va depune polei.

Harta ANM cu temperaturile și vremea pe 22 ianuarie 2019

În schimb, în restul teritoriului vor predomina ninsorile, care vor fi moderate cantitativ în Munţii Banatului, Carpaţii Meridionali, zona deluroasă din Banat, Oltenia şi nord-vestul Munteniei şi local în regiunile nordice, iar stratul de zăpadă nou depus va fi pe arii restrânse consistent.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zonele montane, mai ales în Munţii Banatului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali şi va viscoli temporar ninsoarea, determinând diminuarea vizibilităţii.

Potrivit ANM, temperaturile maxime se vor încadra între -6 grade în nordul Moldovei şi 5 grade pe litoral, iar cele minime se vor situa între -7 şi 2 grade, mai ridicate în sudul litoralului.

Pe arii restrânse în zonele joase, trecător, se va semnala ceaţă.

Prognoza meteo în București pe 22 ianuarie

Vremea va fi în general închisă şi mai ales în cursul nopţii vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla moderat.

Temperatura aerului nu va depăşi în timpul zilei valorea de -1 grad, apoi va creşte uşor astfel că miercuri dimineaţa se vor înregistra 1...2 grade.

Presiunea atmosferica va scădea la o valoare mai mică decât cea normală.

Cum va fi marți la munte

Vremea va fi în general închisă şi mai ales în cursul nopţii vor fi precipitaţii mixte ce vor favoriza depunerile de polei.

Vântul va sufla moderat. Temperatura aerului nu va depăşi în timpul zilei valorea de -1 grad, apoi va creşte uşor astfel că miercuri dimineaţa se vor înregistra 1...2 grade.

Presiunea atmosferica va scădea la o valoare mai mică decât cea normală.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Vremea » Vremea 22 ianuarie. ANM anunță ninsori, ploi și polei